Srbija saznala istinu o Cecinoj ćerki i odnosima! SVEKRVA ANASTASIJE ISTERALA SVOJE! Porodica Gudelj odlučila!
Familija Gudelj i Anastasija Ražnatović, Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram, ATAImages

sve je jasno

Srbija saznala istinu o Cecinoj ćerki i odnosima! SVEKRVA ANASTASIJE ISTERALA SVOJE! Porodica Gudelj odlučila!

Jedna stvar je bila presudna

Objavljeno:

Dugo se spekulisalo zašto su se zaova Vanja i svekrva Olivera na neko vreme distancirale od Anastasije, odnosi u porodici Gudelj sada su topli i harmonični.

Upućeni tvrde da Olivera nikad nije bila protiv Anastasije, samo je htela da svi poštuju pravila porodice, a to su zajedništvo, bliskost i posvećenost veri.

Nemanja Gudelj
Nemanja Gudeljfoto: Starsport

Upravo je ovo poslednje postalo primetno kod Anastasije otkako se sve dovelo u red, pa je snajka nadavno bila i na liturgiji sa svekrvom, a na svoj Instagram povremeno okači i neki verski sadržaj.

1 / 8 Foto: Instagram/anastasijaraznatovic

Porodica Gudelja učestvovala je u osnivanju srpske parohiju sa sedištem u Marbelji, a uz blagoslov episkopa zapadno-evropskog Justina. Oni su su godinama i ktitori crkve i osnovali su parohiju Svetog Nektarija u Bredi u Holandiji, što dovoljno govori koliko im je vera važna i u privatnom životu. Upravo zato ne čudi što Anastasija sa Nemanjom često posećuje manastire u Srbiji i Crnoj Gori, a sada ide i na bogosluženja u Sevilji.

Ceca Ražnatović
Ceca Ražnatovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

- Vaspitavana sam u pravoslavnom duhu. Moja majka je učiteljica, te je mene i moju sestru učila sve što je vezano za crkvu. Nedeljom smo odlazili na liturgiju, poštovali običaje za svaki praznik, a sestra i ja smo se radovale praznicima - rekla je jednom prilikom Svetlana Ražnatović, tako da Anastasiji ne treba da bude teško da ispuni želju svekrve kad je i njenoj majci to blisko.

Bonus video:

00:28

Anastasiju muž Gudelj iznenadio u Dubaiju

(Espreso sport/Svet/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.